Diagnose & storing

Ook voor een brandend storingslampje kunt u terecht bij Broeksema Autoservice. Wij beschikken over apparatuur om de storing aan uw auto uit te lezen en te verhelpen.

Om de juiste diagnose te stellen sluit de monteur de Bosch-diagnoseapparatuur aan en dankzij de software die wij voor alle merken en modellen hebben, kunnen wij elke storing uitlezen. Maar daarmee bent u er nog niet. Het gaat om de juiste interpretatie van de foutcodes die worden gevonden, want de ene storing kan weer een volgende veroorzaken. Of het kan slechts een kleinigheid zijn waardoor uw auto plotseling niet meer ‘lekker’ loopt. Uiteraard zijn ook oudere auto’s zonder ingewikkelde elektronica van harte welkom bij Bosch Car Service. Onze monteurs zijn allround vakmensen met liefde voor autotechniek.

Er brandt een lampje, wat nu?

Een brandend storingslampje is geen reden tot paniek. Over het algemeen geldt de regel: rood is stoppen, oranje is (voorzichtig) doorrijden. Wel is het belangrijk om te weten waarvoor welk lampje dient. U kunt dit terugvinden in de documentatie van uw auto. U kunt ook onze eigen Broeksema Autoservice app downloaden waarin o.a. alle storingslampjes van uw auto terug zijn te vinden. Bij twijfel kunt u ons natuurlijk bellen.

Diagnose
jRZ22DqbOQn74rMMh8eurG2kPem6Pl3DHP3GUqD2.jpg