Werkplaats

Broeksema Autoservice is een allround autobedrijf met een professioneel ingerichte werkplaats. Hiermee kunnen we iedereen van dienst zijn, ongeacht het merk van uw auto of bedrijfswagen. Bij ons kunt u onder meer terecht voor de APK, bandenwissel of aircoservice. Ook hebben wij de beschikking over diagnoseapparatuur, waarmee we uw auto kunnen uitlezen.

Reparaties worden pas na overleg en met uw goedkeuring uitgevoerd, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Betrouwbaarheid en transparantie zijn erg belangrijk binnen ons autobedrijf.

Alle Bosch Car Service autobedrijven zijn aangesloten bij BOVAG. Hierdoor kunt u ervan uitgaan dat wij kwaliteit bieden op deskundige wijze. Doordat wij lid zijn van BOVAG, geniet u ook van de voordelen van BOVAG:

-BOVAG Garantie

-BOVAG-reparatiegarantie

-Passend vervangend vervoer

-Onderhoud volgens de fabrieksspecificaties

-Onafhankelijke geschillencommissie

-BOVAG-reparatiegarantie 

 

Blijf mobiel

Uw auto in de garage, maar u wilt toch mobiel blijven? Geen probleem. Wanneer u uw auto onderbrengt bij Broeksema Autoservice kunt u rekenen op de beste service. Zo kunt u gebruik maken van vervangend vervoer. Natuurlijk houden wij u weer op de hoogte wanneer uw auto klaar is, maar in de tussentijd blijft u mobiel!

Werkplaats
eNG3IcdF3A32vyTtc4uZCRNgSAgvUz2ZBzF8KPqN.jpg