Onze diensten

Onderhoud, APK, Airco Service, Diagnose Uitlezen of Ruitreparatie?

Onderhoud
Een goed onderhouden auto is belangrijk voor uw veiligheid. Het is raadzaam om zelf af en toe de olie en koelvloeistof van uw auto te controleren.

Bij een kleine beurt staan zaken als vloeistoffenpeil, remmen, verlichting en de banden op de checklist. Bij een grote beurt wordt eigenlijk de hele auto nagekeken. Denk aan olie- en luchtfilters, de airconditioning, remblokken, dynamo, schokbrekers, uitlaat enzovoorts.

Blijkt dat er tijdens de beurt iets kostbaars moet worden vervangen, dan zult u daarover altijd even gebeld worden. Zo weet u tenminste waar u aan toe bent en zijn er geen onduidelijkheden achteraf.

APK
De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. Bij Broeksema Autoservice kunt u terecht voor de jaarlijkse keuring van uw auto.

De APK is een momentopname en geen garantie dat uw auto de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden en dat u een jaar lang geen onderhoud meer hoeft te laten uitvoeren. Regelmatige controle en onderhoud van uw auto blijft dus belangrijk.
Voor zowel de kleine beurt als de grote beurt bent u bij ons aan het juiste adres.

Bij ons kunt u terecht voor de APK van elk merk auto. De APK is bij ons samen met een grote beurt gratis!

AIRCO Service
De airconditioning van een auto is een geavanceerd systeem. Dankzij dit systeem heeft u op warme dagen veel comfort, en komt u fris op uw bestemming aan. Bij ons kunt u terecht voor reparatie en onderhoud aan uw airco. Onderhoud en reparatie van uw airo vraagt veel kennis en ervaring. Deze kennis en ervaring is bij ons uiteraard aanwezig.

Wij voeren onderhoud en reparatie volgens de STEK norm uit.

  • Diagnose stellen
  • Afpersen / Afvullen aircosysteem
  • Uitlezen / resetten elektronische management systemen
  • Reparatie van aircosystemen

Diagnose Uitlezen
Moderne auto’s zijn ruim voorzien van elektronische onderdelen, zoals motormanagement, reminrichting, verlichting enz. Wij beschikken over diagnose apparatuur waarmee we foutcodes kunnen uitlezen.

Het vaststellen van een defect en bepalen welk onderdeel er vervangen moet worden is gecompliceerd. Wij zijn gespecialiseerd in het analyseren, opsporen en repareren van defecten in brandstofsystemen en motormanagement.

Het stellen van de juiste diagnose doen wij door middel van onze kennis en apparatuur.

Wij hebben brede kennis en ervaring  op het gebied van autoreparatie  en onderhoud.

Ruitreparatie
Wij regelen het voor u met uw verzekering of het nu om een ‘ster’reparatie of vervanging van uw voor- zij ruit is.

Groene kaart meebrengen.